GUN JEZELF EN ANDEREN HET MOOISTE WERK

Kaiter is er voor iedereen Aan de slag

design pattern

WIE IS KAITER?

Werken aan mooier werk.
Iedereen kan het.

Kaiter is de meest effectieve en gebruiksvriendelijke tool voor werkgevers en individuele werkenden die willen werken aan de duurzame inzetbaarheid van zichzelf en anderen.

DOE JE MOOISTE WERK

Kaiter voor jou

Maak kennis met thema’s die de waarde van het werk voor jou op de korte en lange termijn kunnen verbeteren. Onderzoek waarin jij jezelf kunt veranderen en ga aan de slag. Iedere stap die je zet maakt je werk en dus ook jouw leven een stukje mooier.

Maak jouw werk mooier

Collage van diverser personen

Zakenman die blij kijkt

Bied het mooiste werk

Voor de organisatie

Leer hoe jij jouw unieke medewerkers de juiste support kan geven. Bied jouw medewerkers de juiste ondersteuning, zodat zij hun mooiste werk kunnen doen en jouw organisatie succesvol blijft.

Ondersteun je medewerkers

ONDERSTEUN HET MOOISTE WERK

Voor de leverancier

Word vindbaar en sta direct in contact met de mensen die baat hebben bij jouw kennis, vaardigheden, producten en informatie. Laat mensen en organisaties groeien op hun weg naar waardevoller werk.

Bied je diensten aan

Twee zakenvrouwen

Groep werknemers die lachend zwaait

Creëer het mooiste werk

Voor iedereen

Het mooiste werk gaat over een manier waarop mensen invulling aan hun werk kunnen geven die het meest waardevol is voor henzelf als hun omgeving. Om dat te kunnen realiseren hebben we elkaar nodig. Kaiter is er met juist dat doel. Het ondersteunen van een ecosysteem waarin het vanzelfsprekend is dat mensen bewust bezig zijn met het werken aan hun mooiste werk en dat anderen hen daarin ondersteunen, zodat iedereen profiteert.

Over het platform

Onze benadering

Makkelijk te begrijpen, Eenvoudig in gebruik en Betrouwbaar

icon

FEATURES

Het platform is voorzien van verschillende functionaliteiten. Daarmee komt het tegemoet aan de behoeften die verschillende gebruikers van het platform hebben.

Meer over features
icon

BEVEILIGING EN PRIVACY

Beveiliging van jouw data heeft onze hoogste prioriteit. Al onze data wordt verwerkt en opgeslagen in Nederland. Daarmee moeten wij voldoen aan een van de meest strenge voorwaarden.

Meer over beveiliging
icon

SUPPORT

Iedere dag werken wij eraan om het platform voor jou makkelijker in gebruik te maken. Heb je toch vragen dan staan we altijd voor je klaar om die voor je te beantwoorden.

Meer over support

WELKOM BIJ KAITER

AAN DE SLAG

icon

VOOR JOU

icon


Kaiter is eenvoudig in gebruik en ook om mee te starten. Klik op onderstaande button en je komt gelijk op het platform. Na het aanmaken van een account zie je jouw Kaiter omgeving.

Aan de slag

icon

ORGANISATIE

icon


Wil je jouw organisatie gebruik laten maken van Kaiter? Laat dan de persoon die gerechtigd is om de bedrijfsgegevens te wijzigen een persoonlijk account aanmaken op Kaiter.

Aan de slag

icon

LEVERANCIER

icon


Wil je jouw interventies op Kaiter aanbieden? Laat dan de persoon die gerechtigd is om de leveranciersgegevens te wijzigen een persoonlijk account aanmaken op Kaiter.

Aan de slag